tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

Viikonloppu oli ja meni, eikä aikaa jäänyt blogin päivittelyyn ja kuulumisten kertomiseen.
Siispä nyt kaikessa lyhykäisyydessään kuulumiset.

Poikasilla on mennyt kaikki hyvin, ne kasvavat huimaa tahtia ja ovat jo itsenäisiä, joskin nukkuvat yöt mamman kanssa. Poikien erotus mammasta ja siskostakin on edessä, ajattelin sen tehdä vasta kun pojat ovat 7vkosia (kun toinen lähtee uuteen kotiinsa) elleivät he kiinostu hirmuisesti tytöistä sitä ennen.
Juoksupyörää käytetään joka yö ja hiekkalaatikkoon (missä pyörä on) tulevat myös 99% varmuudella kaikki kakit ja pisut.Yksi yö kun pyörä oli unohtunut pesun jäljiltä laittaa takaisin aitaukseen oli vessaa myös käytetty ilman pyörää, joten ihanan sisäsiistejä ovat kaikki lapsukaiset.

Tässä nyt viralliset nimet ja tämän hetkiset painot. Värit ovat toistaiseksi alustavia arvauksia, vasta 9 vkon jälkeen saadaan täysin viralliset määrittelyt. Värit eivät välttämättä vastaa Suomen määrittelyä, ne ovat Amerikan värinmäärittelyn ja periytymisen mukaiset.

Tyttö, Ayanna of the Winterland (Ayanna: Kaunis kukka)
Grey Snowflake (Harmaa huurre)
Paino la: 151g, nyt 188g




Poika ("isompi"), Saffron of the Winterland  (Saffron: Sahrami, kukasta "tehty" mauste)
Ruby eyed cinnacot (Karamelli/Kaneli?)
Paino la 157g, nyt 206g (!)




 Poika ("pienin"), Ianthe of the Winterland (Ianthe: Violetti kukka)
Apricot/Ruby eyed cinnacot snowflake (Aprikoosi/kaneli/karamelli huurre)
Paino la 144g, nyt 188g


Ianthea voidaan miettiä sijoitettavan fiksuilla sijoitusehdoilla tai myytävän myös käyttöoikeudella (sovittava määrä astutuksia jää minulle).
Ayanna voidaan sijoittaa mikäli hyvä sijoituskoti sattuisi löytymään, muutoin tyttö jää kotiin.
Kyselyitä 0440855083 (mielellään viestit niin voin soitella takaisin päin, soitot klo 17 jälkeen) tai sähköpostilla amanda.jaaskelainen@gmail.com



2 kommenttia:

  1. Voi vitsit nää on niin suloisia! Etenkin Ianthe <3 Harmi ettei nyt ole mitään mahdollisuutta ottaa pikkusiiliä, toivon näille loistavia koteja jos eivät jää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tämä onkin vaikea pohdinta että jäävätkö vaiko eikö. Ilmoitusta olen laittanut, mutta voi olla etten sittenkään raaski :)

    VastaaPoista